CAT | CAST

Professorat

David Ventura

David Ventura

Fundador i director de l’Escola, format a la British School of Shiatsu (1986), deixeble i col·laborador de Bill Palmer i introductor del shiatsu moviment a Espanya.

Ofereix tallers de shiatsu moviment en escoles d’Europa i de l’Amèrica Llatina.

Karina Vizcaíno

Karina Vizcaíno

Diplomada en Infermeria (1993), va exercir durant vint anys en l’àmbit hospitalari (Hospital de St. Celoni / Hospital de Mataró).

Titulada en shiatsu moviment (2005). Reconeguda com a Shiatsu Movement Teacher (Bill Palmer, director de The School for Experiential Education, 2008).

Bill Palmer

Bill Palmer

Fundador del Shiatsu Moviment, que és la síntesis de la seva formació en Shiatsu, Medicina Xinesa, treball corporal, dansa, teràpia Gestalt i el moviment curatiu. Ensenya postgraus a Europa, E.E.UU i Austràlia.

Eva Alemany

Eva Alemany

Titulada en Shiatsu Moviment (2014) i assistent de professors des d'aleshores, arriba al shiatsu després de més de 10 anys d'experiència en teràpies corporals/emocionals i energètiques.

Sergi Doll

Sergi Doll

Professor i terapeuta de Shiatsu Moviment. Ha treballat a FaC (Centre Terapèutic Alternatiu de Cataluña), Centre Terapèutic Tierra Roja i Centre Terapèutic Silencio.

Betty Villar

Betty Villar

Professora de Tècnica Alexander, formada a la Ribeaux Center of The Alexander Technique school of London el 1993. Treball en el camp del moviment, dansa i veu amb Bill Palmer, 1989 i posteriorment a l'Institut del Teatre de Barcelona.