CAT | CAST

Formació

Formació Shiatsu

L’Escola de Shiatsu i Moviment proposa un espai en el qual els estudiants puguin trobar al final de la formació una manera personal de presentar el shiatsu i gaudir-ne. L’objectiu és formar professionals capaços de reconèixer els seus límits i també les seves nombroses possibilitats.

Volem atreure aquelles persones que consideren el present molt més productiu i interessant que el passat o el futur. No són les respostes les que ens mouen a trobar solucions, sinó el plaer d’investigar i proposar com dur més consciència als processos en curs. Aprendre lliçons útils, tant si som clients com terapeutes, és el que dóna sentit a la nostra professió. Estar disposats a arriscar i, a la vegada, ser responsables garanteix que mai no serem uns mers practicants d’una tècnica. Això, inevitablement, obliga a qüestionar el que és realment important en una relació terapèutica. Per a nosaltres, és la qualitat del contacte en ella.

El shiatsu moviment és un art que requereix estudi, dedicació, pràctica i investigació per dur a bon port les demandes de qui ve a veure’ns. Aprendre a gaudir amb els conflictes que es presenten, entenent que són oportunitats, és una bona manera de definir la visió del nostre centre.

Anatomia

formació anatomia

A l’Escola de Shiatsu i Moviment donem una gran importància a l’aprenentatge de l’anatomia i la fisiologia humanes.

El desequilibri i la malaltia són un intent per part de l’organisme d’expressar i resoldre conflictes. Per tant, només des de l’estudi profund dels nostres processos corporals podrem arribar a conèixer també els nostres processos emocionals, espirituals, energètics i psicològics.

Durant la formació, l’alumne es va endinsant en el coneixement d’aquesta “anatomia viva” amb l’ajuda de suport audiovisual i de tècniques manuals i de moviment. Les classes són teòriques i pràctiques.